Core Stix, nieuw bij Fysio Vivo!

In Algemeen by Bas Ruiter

Vanaf begin 2020 heeft Fysio Vivo de beschikking over een nieuwe manier van trainen op een functionele manier. Core Stix ziet er misschien simpel uit, maar u zal merken dat het voor vele doelgroepen een correcte manier van trainen kan bieden. Het bestaat uit buigbare stokken welke op één van de 51 gaten geplaatst kunnen worden. Zo kunnen er vele functionele oefeningen gedaan worden in elke gewenste hoek. Er zijn 5 varianten van de stokken beschikbaar van extra licht naar extra zwaar, om aan elk trainingsdoel te voldoen.

Met de Core Stix kunnen er vele gebieden van het lichaam getraind worden. De focus zal veel liggen op de rompstabiliteit, maar de set is ook uitermate geschikt voor knieklachten, heupklachten, schouder en balanstraining. Door de multifunctionaliteit is de Core Stix te gebruiken voor zowel senioren (bijvoorbeeld bij knie of heup artrose) als voor de sportrevalidatie.