Maatregelen met betrekking tot het coronavirus

In Algemeen by Bas Ruiter

Bij deze een update van ons beleid t.o.v. het corona virus naar aanleiding van de persconferentie van vandaag. Bij Fysio Vivo zullen vooralsnog de 1 op 1 behandelingen doorgaan en houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM.

Zoals altijd werken we hygiënisch, dus we wassen/ontsmetten onze handen voor en na elke behandeling. Daarnaast vragen we u om ook de hygiëneregels van het RIVM op te volgen : was uw handen voor en na het bezoek aan de fysiotherapeut, hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog, gebruik papieren zakdoekjes, schud geen handen & neem een schone handdoek mee.

Om het risico op besmetting te beperken verzoeken wij u, indien u last heeft van één van de volgende verschijnselen, onze praktijk niet te bezoeken:

  • Bij koorts
  • Verkoudheid
  • Keelpijn
  • Niezen
  • Hoesten

Ook als u dus (nog) niet het coronavirus draagt, maar wel één van de bovenstaande symptomen heeft, verzoeken wij u thuis te blijven. Zodra u 24 uur klachtenvrij bent, bent u weer van harte welkom op de praktijk.

De medisch fitnessgroepen zullen vanaf deze week worden afgelast tot 6 april. Daarnaast zullen we geen aan huis bezoeken doen bij patiënten met verhoogd risico. Graag bieden wij voor iedereen de nodige zorg zonder onnodige risico’s te nemen, echter respecteren wij het als u besluit uw afspraak toch af te zeggen. De kosten van geannuleerde/afgezegde afspraken brengen wij in ieder geval tot 6 april niet in rekening.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Wij gaan graag goed om met uw en onze eigen gezondheid, samen komen we er wel.