Fysio Vivo gaat weer gedeeltelijk open!

In Algemeen by Bas Ruiter

30 april werd bekend gemaakt dat de fysiotherapie weer rustig mag gaan opschalen, zolang het veilig en verantwoord gebeurd. Fysio Vivo gaat dus weer gedeeltelijk open voor patiënten. Dit betekent dat we noodzakelijke zorg (zorg die niet kan wachten) face to face kunnen behandelen. Verder kunnen we oefenpatiënten in de oefenzaal zien op gepaste afstand en met voorzorgsmaatregelen. We zullen dus per indicatie een inschatting maken wat de beste behandeling is en waar deze het beste kan plaatsvinden (praktijk, thuis of videobellen).

Wij zullen extra letten op de gezondheid van zowel de patiënten als onszelf. Belangrijk is dat u bij koorts, benauwdheid, overmatig hoesten en/of niezen thuis blijft. Videobellen heeft dan de voorkeur en mocht een fysieke behandeling toch noodzakelijk zijn, dan zullen wij beschermingsmaatregelen nemen. Wij plannen de afspraken zo, dat er max. 1 patiënt per moment in de wachtkamer aanwezig is. Probeer zo veel als mogelijk op het afgesproken tijdstip te komen zodat u niet hoeft te wachtten. Als u niet alleen kunt komen, dan vragen wij of uw partner in de auto of buiten kan wachten.

Verder houden we 1,5 meter afstand en geven we geen handen om besmetting te voorkomen. Wij zullen regelmatig onze handhygiëne op orde houden. Wij vragen of u voorafgaand aan de behandeling goed uw handen wilt wassen, er is hier evt. ook desinfectiemiddel voor aanwezig.

Wanneer we u fysiek moeten behandelen vragen wij of u uw eigen handdoek wilt meenemen naar de praktijk. Verder zullen wij wanneer nodig gebruik maken van persoonlijke beschermingsmaatregelen (bijv. mondkapjes.

U kunt dus gewoon weer met u klachten bij ons terecht. Mocht u een afspraak willen maken dan kan dat via 0633563178, info@fysiovivo.nl of www.fysiovivo.nl . We hopen u graag weer te verwelkomen!