Ons team


Bas Ruiter

Het vak fysiotherapie is voor mij een uitdagend, afwisselend, sociaal  en enerverend vak wat ik met veel enthousiasme uitvoer. In 2014 ben ik afgestudeerd Algemeen Fysiotherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Hierna ben ik werkzaam geweest bij verschillende praktijken in West-Friesland waarna ik uiteindelijk terecht kwam bij Paramedisch Centrum Westerwatering. Hier werk ik vanaf 2015 tot heden met nog veel plezier. Het ondernemen heeft mij vanaf het begin van mijn Hogeschool tijd weten te interesseren, vandaar dat ik deze stap heb ondernomen. Ik wil graag mijn visie en plannen doorvoeren in een praktijk, om zo vooruitstrevend te kunnen zijn en goede kwalitatieve zorg te kunnen bieden.

Bas Ruiter is gespecialiseerd in Dry needling, Sportrevalidatie en knieklachten. Ook kunt u bij hem terecht met (lage rugpijn), nekpijn en andere houdings- en bewegingsklachten.

Nils Dekker fysio vivo

Nils Dekker

Ik ben Nils Dekker, 22 jaar oud en kom uit Zwaagdijk. In 2020 ben ik afgestudeerd als Algemeen Fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Het werken met mensen en deze zo goed mogelijk helpen is datgene dat het vak fysiotherapie voor mij zo mooi maakt. Ik streef er altijd naar om in samenwerking met de cliënt/patiënt (en eventuele andere zorgverleners) de beste zorg te leveren. Hierbij ben ik overtuigd dat goede begeleiding in het bewegen en onderhouden van het lichaam centraal staat. 

Nils Dekker is gespecialiseerd in Medical taping. Daarnaast verleent Nils algemene fysiotherapie voor verschillende houdigs- en bewegingsklachten.