Over Fysio Vivo

Fysio Vivo is opgericht op 1 januari 2019, en is gevestigd te Zwaag in Huisartsenpraktijk de Bangaerde. Dit zorgt voor een goede samenwerking met meerdere zorgprofessionals die in de huisartsenpraktijk werkzaam zijn. De samenwerking zorgt voor korte communicatielijnen met bijvoorbeeld een huisarts of praktijkondersteuner, zo kunnen wij u betere zorg bieden. Uiteraard bent u ook van harte welkom wanneer u bij een andere huisarts staat ingeschreven.

Wij zijn een moderne praktijk met een actieve aanpak van uw klachten. Deze actieve aanpak bestaat uit het geven van persoonlijke adviezen, begeleiding, oefentherapie en sturen op zelfredzaamheid. Daarnaast kan bijvoorbeeld ook massage of dry needling onderdeel uitmaken van de behandeling om u verder te helpen.

Fysio Vivo beschikt over een moderne oefenzaal, met veel variatie in apparatuur. Zo kunnen wij u goed helpen bij (sport)revalidaties en bewegingsoefeningen. In de oefenzaal kunt uw onder begeleiding oefeningen aanleren waarmee uw klachten in het dagelijkse leven kunnen verminderen.

-

-

Over de fysiotherapeut

-

Fysiotherapeut bij Fysio Vivo in Zwaag, Bangert en Oosterpolder

Bas Ruiter, fysiotherapeut bij Fysio Vivo

Het vak fysiotherapie is voor mij een uitdagend, afwisselend, sociaal  en enerverend vak wat ik met veel enthousiasme uitvoer. In 2014 ben ik afgestudeerd Algemeen Fysiotherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Hierna ben ik werkzaam geweest bij verschillende praktijken in West-Friesland waarna ik uiteindelijk terecht kwam bij Paramedisch Centrum Westerwatering. Hier werk ik vanaf 2015 tot heden met nog veel plezier. Het ondernemen heeft mij vanaf het begin van mijn Hogeschool tijd weten te interesseren, vandaar dat ik deze stap heb ondernomen. Ik wil graag mijn visie en plannen doorvoeren in een praktijk, om zo vooruitstrevend te kunnen zijn en goede kwalitatieve zorg te kunnen bieden.

Bas Ruiter is gespecialiseerd in dry needling, sportrevalidatie en knieklachten. Ook kunt u bij hem terecht met (lage rugpijn), nekpijn en andere houdings- en bewegingsklachten.