Over Fysio Vivo

Over Fysio Vivo

Fysio Vivo is een moderne praktijk met een actieve aanpak van uw klachten. Deze actieve aanpak uit zich in het geven van persoonlijke adviezen, begeleiding, oefentherapie en sturen op zelfredzaamheid. Daarnaast kan bijvoorbeeld massage of dry needling onderdeel uitmaken van de behandeling.

De praktijk van Fysio Vivo is gehuisvest in hetzelfde pand als huisartsenpraktijk Bangaerde in Zwaag. Dankzij de korte communicatielijnen en de optimale samenwerking met deze huisartsenpraktijk kan Fysio Vivo u de best mogelijke zorg aanbieden. Bent u ingeschreven bij een andere huisarts? Dan bent u uiteraard ook van harte welkom voor een intake.


Ons Team

Bas Ruiter

Het vak fysiotherapie is voor mij een uitdagend, afwisselend, sociaal en enerverend vak wat ik met veel enthousiasme uitvoer. In 2014 ben ik afgestudeerd Algemeen Fysiotherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Hierna ben ik werkzaam geweest bij verschillende praktijken in West-Friesland waarna ik uiteindelijk terecht kwam bij Paramedisch Centrum Westerwatering. Hier heb ik gewerkt van 2015 tot en met 2022. Het ondernemen heeft mij vanaf het begin van mijn Hogeschool tijd weten te interesseren, en heb ik de stap genomen om in 2019 Fysio Vivo op te richten. Ik wil graag mijn visie en plannen doorvoeren in een praktijk, om zo vooruitstrevend te kunnen zijn en goede kwalitatieve zorg te kunnen bieden. Bij Fysio Vivo ben ik gespecialiseerd in Dry needling, knieproblematiek en sportrevalidatie.


Rebecca van Elk

De maatschappij gaat steeds vlugger, maar soms even stil staan en realiseren wat ons lijf voor ons doet en wat het aangeeft kan geen kwaad. Ik geniet van wat ons lijf kan en de puzzel als het even niet werkt. Waar zit het hem in en hoe kunnen we dat beïnvloeden.

Ik ben Rebecca van Elk en woon met mijn gezin in de Beemster. Ik heb altijd al geweten dat ik iets met mensen en iets medisch wilde doen. In 2006 ben ik dus ook afgestudeerd als fysiotherapeut. Na een aantal jaren in verschillende settings te hebben gewerkt merkte ik een soort honger naar meer te ervaren. Ik ben toen gestart met de master manuele therapie en heb deze in 2013 afgerond. In de afgelopen 1 jaren heb ik me gespecialiseerd in wervelkolom gerelateerde klachten. Hoofdpijn, schouder, nek en rugklachten zie ik dus ook frequent voorbij komen.